Marie och Stephen Barnes heter vi som har äran att bo med dessa fantastiska katter.

Vi bor i hus i Forshaga ett par mil utanför Karlstad. Vi har 5 vuxna barn och 7 barnbarn. Vi har alltid haft djur och det intresset finns även hos barnen där det finns hundar och katter.

Just nu bor det 12 katter och 1 papegoja hemma. 2010 köpte vi våra första Maine Cooner Doris och Rune från Mia och Johan som har S*Magoria´s. Man kan väl säga att det är Mias förtjänst att jag blev så biten av dessa katter och intresset av att åka på utställningar. Efter ett tag kom också suget efter att själv få föda upp dessa underbara katter så stamnamn har jag haft sedan 2012.

Stamnamnet valde jag eftersom vi bor i Forshaga och white water betyder fors. Vi döper våra kattungar efter låttitlar. Varje hona har en "egen" artist vars låtar kattungarna döps efter.

Tanken med uppfödningen är att föda upp trevliga och sunda familjemedlemmar i liten skala. Jag skannar våra avelskatter för HCM.

 

Jag är medlem i Värmlands kattklubb (VÄK) som tillhör SVERAK och jag är certifierad uppfödare.

 

Jag har beviljats tillstånd av länsstyrelsen enligt § 16 djurskyddslagen att föda upp och sälja katter i Forshaga Kommun.

 

Är du intresserad av att veta mer så är du välkommen att höra av dig.